BETEGSÉGBIZTOSÍTÁSOK IGÉNY SZERINT

 

Az UNIQA Biztosító termékpalettáján jelenleg két egyéni betegségbiztosítás található.

 

Med Help betegségbiztosítás

 

Négy szolgáltatási csomagja egyikét választva magas összegű térítéseket fizet a biztosítottaknak kiemelt betegségek diagnosztizálása, műtétek, kórházi gyógykezelések, csonttörés, leszázalékolás stb. után a gyógyulás anyagi gondjainak enyhítésére.

 

 

Med TopDoc betegségbiztosítás

 

Biztosítottjaink kiemelt betegsége estén a Best Doctors®közreműködésével „második orvosi véleményt” készíttet, majd a legjobb nemzetközi specialistával szervezi meg a kezelést/műtétet, miközben állja a külföldi gyógykezelés költségeit.

 

Mindegyik betegségbiztosítást egészséges emberek köthetik meg. Legyen a biztosítottja akár mindháromnak!

 

Ezekről a jobb oldalon olvashat.

 

 

CÉGBIZTOSÍTÁSOK

A jól megválasztott biztosítások garanciái a sikernek


Egyéni betegségbiztosítások


 

.
.
.
Két egyéni
betegségbiztosításunk közül választhat
 
A MENEDZSMENTNEK ÉS A MUNKAVÁLLALÓKNAK
 

Az egyéni betegségbiztosítások egy munkáltatónál lehetnek a cafetéria választható elemei, vagy egyszerűen a menedzsmentnek és/vagy a fontos munkát végző alkalmazottaknak biztosított juttatások. Adó- és járulékmentes költségek.                                                                                                                                                                                                       

 
 
 
                                                                                                                    

CAFETERIA KÖLTSÉGTERHEI 2019-TŐL:

A munkáltató által kötött betegségbiztosítások adó- és költségterhei 100.000 Ft biztosítási díj után

Munkáltató (szerződő) fizetési kötelezettsége (a díjon felül):

♦ szociális hozzájárulási adó (1,5%):  19.500 Ft

♦ szakképzési hozzájárulás (1,5%):      1.500 Ft

   Összesen:                                       21.000 Ft

 

Munkavállaló(biztosított) fizetési kötelezettsége:

♦ szja (15%):                                                         15.000 Ft

♦ nyugdíjjárulék (10%)                                          10.000 Ft

♦ egészségbizt. és munkaerőpiaci járulék (8,5%)   8.500 Ft

   Összesen:                                                          33.500 Ft

 

A munkavállalónak ugyan 2019-től fizetnie kell egy jövőbeni szolgáltatás ígéretéért, de ez még így is csak a díj 1/3-a ahhoz viszonyítva, mintha ő lenne a biztosítás szerződője.

 
cegbiztositasok.nanoweb.hu képMEDHELP
BETEGSÉG-
BIZTOSÍTÁS
 
privatbiztositasok.nanoweb.hu kép
.
Ha betegek leszünk, a családi kasszára dupla nyomás nehezedik: gyógyulásunk érdekében bizony egyre mélyebben kell nyúlnunk a pénztárcánkba, de egyidejűleg a jövedelmünk is csökken. Ez a kettősség stresszes állapotot okoz, amely nehezíti és elnyújtja a gyógyulás folyamatát.


cegbiztositasok.nanoweb.hu képVan megoldás erre a jelenségre: GONDOK NÉLKÜLI GYÓGYULÁSA érdekében még egészségesen érdemes egy öngondoskodási formát választania, amely anyagi biztonságot nyújt arra az időszakra, amikor egy váratlan betegség felborítja megszokott életvitelét. Az UNIQA Biztosító több ezer ügyfele választotta már eddig öngondoskodási formának a MEDHELP márkanevű betegségbiztosítás négy szolgáltatási csomagjának egyikét – ennyien bízhatnak abban, hogy kis összegű befektetésükkel (biztosítási díj fizetésével) szemben esetleges megbetegedésükkor sokszorosát kapják vissza szolgáltatás formájában.


LEJÁRAT

A Med Help betegségbiztosítás megkötésekor választania kell, hogy 65. vagy 70. éves koráig kívánja-e igénybe venni annak szolgáltatásait - a választás eredményének függvénye a biztosítási díj.

Milyen térítést nyújt a MedHelp betegségbiztosítás négy csomagja, amelyek közül egy az Öné lehet?
 
Med Help III. szolgáltatási csomagjai:

 

Magyarázatok:

Műtétbesorolások: 1. csoportosak a kisebbek (pl. endoszkópos arcüregműtét), 2. csoportosak a közepes kockázatúak (pl. enndoszkópos epehólyag-eltávolítás), 3. csoportosak a legsúlyosabbak (pl. koponyaüregi daganat vagy cysta eltávolítása). Részletes műtéti lista az UNIQA honlapján található. A három csoportba tartozó műtétek után gyógyulási támogatást is fizet a biztosító.


Gyógyulási támogatás: 1. csoportba tartozó műtétek után a kórházi napi térítés hétszeresét, 2. csoportba tartozó műtétek után a kórházi napi térítés tizennégyszeresét, 3. csoportba tartozó műtétek után a kórházi napi térítés huszonnyolcszorosát fizeti ki e címen a biztosító.

Kiemelt kockázatú betegségek, illetve az ezekkel kapcsolatos műtétek: rosszindulatú daganatos betegség; agyi érkatasztrófa; szívizomelhalás (szívinfarktus); krónikus veseelégtelenség; aorta műtét; cardiomyopathia; elsődleges kisvérköri hipertónia; koszorúér áthidalási (by-pass) műtét; szívbillentyű műtét; Alzheimer-kór; Creutzfeldt-Jakob kór; kóma; motoneuron (mozgató idegsejt) károsodás; paralízis; Parkinson kór; Sclerosis multiplex; szervátültetés (külső donortól származó vese, csontvelő, máj, szív, hasnyálmirigy és tüdő tényleges átültetése a biztosított testébe); szisztémás szklerózis (Scleroderma, PSS); végállapotú májelégtelenség; a gerincvelő szürkeállományának gyulladása (Poliomyelitis-Gyermekbénulás); agyvelőgyulladás; aplasztikus anaemia; bakteriális agyhártyagyulladás; harmadfokú égés; heveny, súlyos májgyulladás; jóindulatú agydaganat; némaság; siketség; súlyos fejsérülés; súlyos, műtéti beavatkozást igénylő Crohn-betegség; súlyos, vastagbél-eltávolítással kezelt colitis ulcerosa; szisztémás lupus erythematosus (SLE); vakság; végtagelvesztés. 

♦ Ha a biztosító szolgáltatására hazai baleset miatt kerül sor, a térítési összegek kétszereződnek, ha a baleset külföldön történt, s ott látják el a sérültet, akkor négyszereződnek.

Gyermekszületéskori térítésre a biztosított legalább egy évvel a szerződéskötés után bekövetkezett esemény után jogosult (mindkét szülő jogosult erre, amennyiben van ilyen biztosításuk)

♦ Őssejt levétele: a gyermek köldökzsinórvéréből történő embrionális őssejt levétele, leghamarabb a szerződéskötés után egy évvel született gyermeknél.

Az egyes csomagok díjai iránt az oldal alján érdeklődhet!

 
 
KIKNEK AJÁNLOTT ELSŐSORBAN EZ A BETEGSÉGBIZTOSÍTÁS?

♦ 14 és 55 év közöttieknek, akik egészségesek

♦  Vállalkozóknak, cég- és intézményvezetőknek, akiknek veszteséget okoz, ha nem irányíthatják személyesen a vállalkozást/intézményt.

♦ Alkalmazottaknak, akiknek a jövedelemcsökkenés kellemetlensége mellett munkahelyük megmaradása miatt is érdekük a mielőbbi gyógyulás.

♦ Gondos szülőknek, akik ezzel óvják-segítik középiskolai/egyetemi tanulmányokat folytató vagy önálló családi életüket megkezdő gyermeküket.

A MedHelp betegségbiztosítás, mint néhány más módozatunk, Bázis, Standard, Optimum és Prémium szolgáltatási csomagot tartalmaz, amelyek a térítési limitek és a szolgáltatási összegek (és természetesen a fizetendő díjak) nagyságában térnek el egymástól.
.
.
.
MILYEN ELŐNYÖKET JELENT ÖNNEK EZ A BETEGSÉGBIZTOSÍTÁS?

♦  Növeli az Ön biztonságérzetét, hiszen egy biztos anyagi háttér segíti majd felgyógyulását

♦ A biztosítás szolgáltatásait arra költi, amire akarja – akár magánklinikán is gyógyulhat

♦ a biztosítás szolgáltatásai adómentesek

♦ a díj az évek múlásával az életkor növekedése miatt nem változik,
ezért az jól beiileszthető állandó kiadásai közé

♦ Ha hamarabb kezdi az öngondoskodást, olcsóbban jut hozzá – a biztosítási díj a tartam alatt az életkor növekedése miatt nem emelkedik

♦ 1-14 éves korú meglevő és leendő gyermeke(i) kórházi ápolására is kap napi térítést – külön díj nélkül

♦ Jogosulttá válik a legkiválóbb amerikai orvosok által nyújtott „Második orvosi vélemény” szolgáltatás igénybevételére is (az Advance Medical Társaság közreműködésével), amelynek segítségével megtudható pl., hogy szükséges-e az a műtét…

♦ A MedHelp betegségbiztosítást megkötők használhatják 24 órás telefonos orvosi tanácsadó szolgálatunk segítségét is

♦ Tagja lehet társaságunk VitalClubjának

♦ A kármentes éveket követően egy-egy havi díjat visszakap

♦ Öné lehet az UNIQA Biztosító egyik legújabb prémium terméke, amelyet a sikeres és igényes emberek mondhatnak magukénak, mert az európai hátterű UNIQA-csoport sok évtizedes betegségbiztosítási tapasztalatának köszönhetően Önt és családját egy megbízható partner támogatja az élet nehéz pillanataiban.

Hogy gondok nélkül gyógyulhasson, receptjére a MedHelp betegségbiztosítást írja fel az UNIQA Biztosító.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Válassza ki az igényei szerinti szolgáltatási csomagot, s csatlakozzon Ön is a MedHelp biztosítottjaihoz! Ha még kérdései* vannak, vagy már a biztosítás megkötése mellett döntött, keressen!

*Díj iránt az oldal alján érdeklődhet
 
 

AZ OLDAL ALJÁN DÍJAT IS KÉRHET!

 

 

privatbiztositasok.nanoweb.hu kép

Med TopDoc

betegségbiztosítás

Gyógyítás világszínvonalon

 

Nem tudjuk, hogyan alakul életünk: a szerencsések egészségesen élik meg mindennapjaikat, másokat valamilyen kór kerít hatalmába. Mostanában egyre inkább tartunk a "rettegett" - kiemelt - betegségektől.

Rettegett betegséggel minden második magyar ember találkozott már a családjában - állapítja meg egy friss vizsgálat -, és minden harmadik fél attól, hogy ilyen betegséggel kell megküzdenie. A  kór jelentkezése és elhatalmasodása kínzó tehetetlenséghez, kétségbeeséshez, reménytelenséghez vezethet. A legfőbb halálokok:

 

privatbiztositasok.nanoweb.hu kép privatbiztositasok.nanoweb.hu kép

 

A reménytelenség és a kilátástalanság tartóssá válása helyett helyett a gyógyulás esélyét adja meg a Med TopDoc betegségbiztosítás. A kiemelt betegségben szenvedőket az UNIQA Biztosító ezen biztosítás keretében külföldön, a Best Doctors® közreműködésével kiváló nemzetközi specialistákkal, minőségi ellátást biztosítva gyógyíttatja. Ez a betegségbiztosítás azoknak a kiemelt betegségbe eső partnereinknek adja meg a gyógyulás esélyét, akik még egészségesen* az előgondoskodásnak ezt a formáját választották.

Új betegségbiztosításunk ezúttal nem a gyógyulás anyagi terheit igyekszik levenni a válláról (Med Help betegségbiztosítás), nem a betegségmegelőzésre fókuszál (MediQa betegségbiztosítás), hanem a legsúlyosabb betegségbe esett biztosítottjainknak adja meg az esélyt a gyógyulásra a legjobb külföldi orvosspecialisták közreműködésével.

 

MILYEN ESETEKBEN SEGÍT EZ A BIZTOSÍTÁS?

Rákos megbetegedések kezelése**

♦ Szívkoszorúér-áthidaló (by-pass) műtét

♦ Szívbillentyűcsere és korrekció

♦ Csontvelő-átültetés: csontvelő-sejtek   transzplantációja csontvelő-átültetés vagy perifériás vér-őssejt transzplantáció útján: a biztosított saját szervezetéből (autolog csontvelő-transzplantáció), vagy megfelelőnek bizonyult élő emberi donorból (allogén csontvelő-transzplantáció).

♦ Élő donoros szervátültetés: a vizsgálatok során megfelelőnek bizonyult élő emberi donorból származó vese, májlebeny, tüdőlebeny, illetve hasnyálmirigy-rész műtéti  úton történő átültetése.

♦ Agyi és koponyaűri idegsebészeti beavatkozások

♦ Gerincoszlop jóindulatú daganatainak műtéti eltávolítása

**Rákos megbetegedés kezelése: olyan rosszindulatú tumorok, köztük a leukémia, a szarkóma és a limfóma (kivéve a cutan limfóma) kezelése, amelyeket a rosszindulatú sejtek kontrollálatlan növekedése, szóródása és a szövetekbe való behatolása jellemez; valamint olyan a rosszindulatúvá válást megelőző állapotú (pre-malignus) tumorok és a környezetet el nem árasztó (in situ) rákok kezelése, amelyek nem terjednek tovább a hámszövetről, ahol kialakultak, és nem támadják meg a strómát vagy a környező szöveteket.

 

HOGYAN SEGÍTÜNK?

♦ Ön hozzánk fordul diagnózisával

♦ Felkutatjuk Önnek az adott betegség legjobb specialistáit a világon.

♦ A legkompetensebb szakemberektől kérünk második orvosi szakvéleményt, akik szükség esetén javaslatot tesznek a gyógykezelés módosítására, és külföldi gyógykezelésre.

♦ Teljes körűen megszervezzük a külföldi gyógykezelést.

♦ Álljuk a gyógyulás költségeit (külföldi gyógykezelés, műtét összesen 2 millió euróig a biztosítás tartama alatt).

♦ Térítjük egy kísérő gyógykezelés alatti kint-tartózkodását.

♦ Telefonos forródróton állunk rendelkezésére a gyors és pontos tájékoztatás érdekében.

 

privatbiztositasok.nanoweb.hu kép

 

MIT NYÚJT  EZ A BIZTOSÍTÁS?

 

privatbiztositasok.nanoweb.hu kép

 

„A második orvosi szakvéleményre beküldött diagnózisok 34%-a bizonyul tévesnek.”

„A felülvizsgált esetek 68%-ában szükség van a kezelés módosítására.”

(Best Doctors® felmérés 2012., USA adatok)

 

Az UNIQA és a Best Doctors® együtt elérhetővé teszi az Ön számára a világ legjobb orvosait, így biztos lehet  benne, hogy a megfelelő diagnózist, a megfelelő gyógykezelést és a megfelelő gondoskodást kapja.

 

MIÉRT AZ UNIQA MED TOPDOC A JÓ VÁLASZTÁS?

Az egész világot lefedő hálózat

Világszerte 450 orvosi szakág több mint 50 ezer szakértőjét tesszük elérhetővé az Ön számára elsősorban Európában és az USA-ban.

Több évtizedes tapasztalat

A Best Doctors® 25 éve alakult az Egyesült Államokban, és ma már 30 millió ügyfelük bízza rájuk egészségét.

Az egész családra kiterjeszthető (Mérsékelt díjak egyénileg és családi kötés esetén is)

Kisgyermekekre már 1 éves kortól köthető

Védelem idős korban is

64 éves korig megköthető, és 85 éves korig igénybe vehető.

Egyszerű kockázatelbírálás

Csak az egészségi nyilatkozat kitöltése szükséges.

Családi kedvezmény

Családi kötés esetén 10% kedvezményt adunk a biztosítás díjából.

 

*A Med TopDoc biztosítást kötőknek erre a hét kérdésre kell "nem" választ adniuk:

privatbiztositasok.nanoweb.hu kép

 

A Best Doctors gyógyult betegei mondták:

„Szuper jó szívem van!”  - Camiló 5 éves

„Boldog vagyok, mert mégsem kellett megműteni.”  - Joanne

„Más orvost is meg akartam kérdezni, de nem tudtam, kihez fordulhatnék.” -  Evelyn

„Minden  kétség  nélkül  állíthatom,  hogy  a  Best  Doctors®  segítségével  a  világ legjobb orvosai gyógyítottak meg. Köszönöm nekik a magas fokú szakmaiságot és azt az emberséges hozzáállást, amit egy ilyen helyzetben tanúsítottak. " - Robert

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK)

A gyakran felmerülő kérdések erről a biztosításról ide kattintva érhetők el.

DÍJSZÁMÍTÁS
 
Érdekli, mennyi lenne az ön (vagy hozzátartozója - Med TopDocnál családja) betegségbiztosításának díja? 

Szívesen kiszámolom, s megírom önnek. Szíveskedjen az e-mailértesítés tárgy mezőjébe beírni a biztosítás megnevezését, az üzenet mezőbe pedig a biztosítandó személy(ek) születési idejét, majd küldje el.

Példa :
 
Tárgy: , MediQa vagy Med TopDoc vagy Med Help (ennél jelezni kell, hogy 65 vagy 70 éves korig legyen érvényes)
 
születési évem: 1972 (családi biztosításkötés esetén a többieké:1973, 1998, 2002)
Üzenet (e-mail) küldése
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.